Refleksjonsnotat – fra første delen av kurset

I dette refleksjonsnotatet vil jeg komme nærmere inn på hva jeg har lært, samt hvilken betydning det kan ha for meg videre og til slutt hvordan denne perioden har endret meg. Det første emnet med digital markedsføring går mot slutten og det har vært mye spennende å ta med seg fra denne perioden. Det har vært en hektisk tid med tilnærming av mye kunnskap og arbeidsoppgaver jeg ikke har vært borti tidligere. Vi har blant annet måtte opprette vår egen blogg, med to obligatoriske blogginnlegg hver uke. Det har skjedd utrolig mye på kort tid, samtidig som det har det kommet mye ut av det også. 

Kunnskap 

For den første delen av emnet digital markedsføring har Arne Krokan blant annet tatt oss inn i det digitale nettsamfunnet, videre har vi sett på utviklingen av ny teknologi, kunstig intelligens, maskinlæring, 3-D printing, blokkjeder og mye mer. Kunstig intelligens er et tema som har vært svært spennende og interessant, men også urovekkende. Kunstig intelligens er viktig del av utviklingen av informasjonsteknologi og introduseres stadig i nye felt. Det har stort potensial i helsesektoren og har vært interessant å skrive om hvordan Amazon tar seg nytte av teknologien. 

Hva er det jeg tar med meg videre og hvordan har jeg endret meg.

Emnet startet med en innføring i studieteknikk basert på boken «Digital studieteknikk» ved forfatter av boken, Marianne Hagelia. Tidligere har jeg ikke hatt noe form for studieteknikk, men etter Mariannes innføring, bruker jeg i dag ulike studieteknikker som er svært effektive for meg. Jeg har både blitt mer strukturert og disiplinert i måten jeg utfører arbeidsoppgaver på og anbefaler alle som studerer å ta en titt boken hennes, uansett hva man studerer. Det å skrive flere blogginnlegg i hele perioden har gjort at jeg måtte jobbe systematisk og strukturert. Jeg har merket at jeg tilnærmer meg mye mer kunnskap, ved måtte jobbe et tema vi nettopp har gått gjennom i forelesningen. 

Jeg kan trygt si at den siste perioden har endret meg i en positiv retning, samtidig som jeg har lært mye om selv. For meg har det kunne vært krevende å prioritere riktig og smart. Etter en uke inn i dette emnet merket jeg fort at jeg måtte begynne å planlegge. Jeg skal ikke skylde på pandemien for at døgnrytmen min har vært snudd på hodet. Men etter å ha hatt Zoom forelesninger i dette faget 09.15, tre-fire dager i uken har døgnrytmen blitt betraktelig bedre. Jeg er mye mer produktivt, effektiv og mer skjerpa i hverdagen. Jeg ser frem til et nytt emne i digital markedsføring, der jeg tar med meg studieteknikkene jeg har lært, samt disiplin og struktur.

Én reaksjon på “Refleksjonsnotat – fra første delen av kurset

  1. erotik Svar

    Hello. This article was really fascinating, particularly because I was browsing for thoughts on this issue last Friday. Dulciana Othello Sessler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *