Amnesty – case

(Skjermdump: Amnesty.no)

Amnesty – Digitale kanaler og kundereisen 

For dette blogginnlegget vil jeg komme nærmere inn på Amnestys digitale kanaler, kundereisen, trafikk og synlighet. 

«Amnesty baserer seg på ideen om at du – uansett hvem du er – kan gjøre en forskjell. For når vi er mange som står sammen, kan vi endre verden» 

For arbeidet til Amnesty er det viktig å delta og være aktiv i digitale markedsføringskanaler. Amnesty har en egen nettside, samt profiler på plattformer som Instagram, Facebook, Twitter, Tiktok og Youtube. Disse kanalene brukes for å dele innhold, spre budskap og informasjon om deres viktige saker. For at budskapet til Amnesty skal kunne treffe flest mulig er dem avhengig at målgruppen viser engasjement ettersom flere av sakene løses gjennom underskriftskampanjer. Amnesty spiller på følelser når de videreformidler virkelige hendelser. På den måten vil de gjøre følgerene oppmerksomme på de ulike hendelsene slik at de vil bli engasjert til å signere på deres underskriftskampanjer. 

Analyse og trafikk 

For å analysere trafikk vil Google Analytics (GA) være et godt verktøy. GA vil hjelpe med å se hvilke kampanjer som gir relevante resultater. Man har også mulighet til å hva som frembringer klikk, grunner til donasjoner og hvilke saker som fører til engasjement. Disse dataene vil kunne brukes til å tilpasse de ulike markedsføringstiltakene som kan føre til bedre resulterer. 

Søkemotoroptimalisering (SEO) 

Søkemotoroptimalisering er en svært omfattende jobb, og en kontinuerlig prosess. Det er helt avgjørende at Amnesty er synlig på nettet og bli rangert høyt oppe i Googlesøk. For at Amnesty skal kunne nå ut med budskapet er de helt avhengig av personer for å bidra. Ved å gjøre en god jobb med SEO vil jeg anbefale noen tips:

På nettsiden til Amnesty

  • Arkitektur: Nettsiden bør han en logisk og intuitiv oppbygning 
  • Overskrifter: Som forteller hva temaet for nettsiden er, søkeord bør inkluderes
  • Bildetilter og -beskrivelser: Legge inn beskrivelser som forteller hva bildene forestiller 
  • Innhold: Unikt kvalitetsinnhold med lett tilgang til informasjonen de ønsker 

 Utenfor nettsiden 

  • Tillit: Søkemotor vil være interessert i hvem du er og om andre kan stole på deg. Det vil ta tid å bygge opp tillit. 
  • Sosiale medier: Være aktiv på sosiale medier og etablere kontakt med innflytelsesrike deltakere 


Kundereisen

Amnesty er uavhengig av politisk ideologi, religion og mottar ikke statsstøtte. Det er Amnestys medlemmer over hele verden som avgjør hvilke saker som prioriterer å arbeide med. Som medlem i Norge har du mulighet til å delta på landsmøtet og velge representanter til Amnestys styre. Disse representantene møtes hvert år i et internasjonalt rådsmøte, hvor de tar beslutninger om overordnede prioriteringer for Amnesty, og vedtar internasjonale strategier som staker ut kursen for hele organisasjonen.

Kilder

https://amnesty.no/om-amnesty

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *