Ta bedriften til neste nivå med digital markedsføring

Digital markedsføring er stadig i endring, ved å forstå endringer og implikasjonene av disse er viktig for å ta bedriften din til neste nivå. I dette blogginnlegget vil jeg komme nærmere inn på hvordan innføringen av SEO og kunstig intelligens vil være et konkurransefortrinn for dagens markedsføring. 

(Bildet hentet fra Freepik.com)

Bruk av digitale markedsføringsverktøy for bedrifter er ikke lenger et alternativ. Det er en absolutt en nødvendighet som er på toppen av enhver «bucket list». De teknologiske fremskrittene, enkel tilgang til internett osv. Du kan tilby personlige opplevelser til kundene ved å utnytte ulike digitale markedsføringsstrategier. Det er trygt å si at digitale markedsførere har en klar fordel over sine «tradisjonelle markedsføringskolleger» når det gjelder å tilby en sømløs og brukerspesifikk opplevelse. Så spørsmålet er, vil digital markedsføring føre til avkastning? 

SEO, kunstig intelligens og datanalyse 

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimalization eller søkemotoroptimalisering. SEO dreier seg blant annet om de tekniske aspektene ved siden, samt innhold, kvalitet og lenker. Det hjelper dessverre ikke å ha det beste innholdet på nettsiden, dersom det ikke kan leses eller indekseres av søkemotorer, for dermed kan heller ingen søke frem til siden din. Mer om SEO kan du lese om i mitt forrige innlegg.

(Bildet hentet fra Freepik.com)

Kunstig intelligens (AI) vil være med å forbedre fremtidens kundeopplevelser. AI handler om å tilføre datamaskiner og dataprogrammer mest mulig intelligent respons. Det består av delkomponentene kognitiv databehandling, maskinlæring og dyplæring. Fremtidens forbrukere vil ha nytte av et mennesker og maskiner arbeider sammen for å automatisere interaksjonene vi har med våre leverandører. Gjennom maskinlæring vil markedsførere lære hvordan digitale ressurser kan gi størst mulig rekkevidde og gunstige konverteringer.  

Oppsummering 

Det er ingen tvil om at ting beveger seg raskt i den digitale verden. Dagens kunder vil ikke nøye seg med noe mindre enn hva de får hos andre. Avkastningen knyttet til digital markedsføring vil være positiv på grunn av slike teknologiske integrasjoner som reduserer risikoen og reduserer forretningskostandene. 

Kilder

https://www.bbntimes.com/technology/why-is-digital-marketing-the-future

https://kampanje.com/branded-stories/sas-institute/slik-fungerer-kunstig-intelligens-i-markedsforing/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *